Onze openingstijden: ma. t/m vrij. van 09:00-13:00 uur en van 14:00-17:00 uur.
Het team van Notariskantoor Kurk & Van der Laan

Over ons

WELKOM op de website van Notariskantoor Kurk & Van der Laan. Je kunt bij ons terecht voor een testament, een levenstestament, een hypotheekakte, het overdragen van een woning, je samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, een schenking en ook voor een verdelingsakte bij echtscheiding. Ons team heeft zeer ruime ervaring in het notariaat. Met veel plezier staan we je te woord.

Bel of mail ons gerust voor het inplannen van een gratis intakegesprek van 30 minuten en/of voor een heldere prijsopgave.

Door onze ervaring heeft ons kantoor een uitgebreid netwerk van experts op vakgebieden die raakvlak hebben met ons werk en waar wij graag mee samenwerken, te denken valt aan: fiscalisten, accountants en boekhoudkundigen, advocaten die gespecialiseerd zijn in erfrecht en familierecht, mediators, pensioendeskundigen en collega notarissen.

Hartelijke groet,

mr. E.C. (Esther) van der Laan
mr. F. (Ferry) Kurk
mr. G. (Ghazal) Sahraei
R. (Raymond) van Loenen
C.M. (Katinka) Bronder
C. (Claudia) Roelfsma
M. (Melanie) Bruininck
D. (Danielle) Faas


Historie Ferry

Na mijn studie Nederlands- en Notarieel recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik als kandidaat-notaris gewerkt bij notariskantoren in Haarlem, Bergen (Noord-Holland), Beverwijk, Santpoort-Noord en Zaandam.
Sinds 1 januari 2004 ben ik met veel plezier notaris in Zaandam.

In 2013 heb ik het protocol van notaris mr. J.F. (Fred) Hofman overgenomen, die op zijn beurt weer de opvolger was van notaris mr. E. (Erik) Schwarze.

Het leukste aan het werk vind ik de contacten met de cliënten, en in het bijzonder het bijdragen aan het juridisch juist laten verlopen van belangrijke zaken in een mensenleven, op ieder vlak.

Historie Esther

Na mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik via een studie Frans recht, als kandidaat-notaris bij Advocaten en Notariskantoor Stibbe in Amsterdam terecht gekomen. Vervolgens heb ik als kandidaat-notaris/waarnemer bij verschillende notariskantoren in Noord-Holland gewerkt. Jarenlang werkte ik bij Notariskantoor Hofman in de Zeemansstraat in Zaandam en bij Notaris Feikema in Castricum.

Nu help ik je graag vanuit ons eigen kantoor met je vragen over familierecht en onroerend goed.

Ontmoet ons team

Zodra je contact met ons opneemt kom je in aanraking met onze medewerkers. Zij staan je professioneel te woord en zullen je verder helpen. Ons sterke team heeft veel ervaring en staat dagelijks klaar voor elkaar en voor jou om je een helder advies te geven.

C.M. (Katinka) Bronder
R. (Raymond) van Loenen
mr. G. (Ghazal) Sahraei
C. (Claudia) Roelfsma
M. (Melanie) Bruininck
D. (Danielle) Faas

Helder in

juridische zaken